Start jij een onderneming of heb je een onderneming en wil
je ideeën opdoen?
Kijk ter inspiratie rond in mijn portfolio.

Hieronder vind je een kleine greep van de designs uit mijn portfolio. Wil je meer van mijn creativiteit zien en ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? En wil jij hier ook tussen komen te staan? Neem dan hier contact op.

 

Branding Design

Annet Gosens

Yoga teacher, Reiki, facilitator of Acces Bars Consciousness, Virtual Assistent

www.littlemissyoga.com

 

Heel blij met mijn nieuwe logo en branding! Kristel gaat professioneel te werk. Ze liet me eerst een kleurentest maken en op basis daarvan liet ze zien welke kleuren mijn krachtkleuren zijn en welke kleuren staan voor mijn verlangen. Dat was wel bijzonder voor mij, want mijn krachtkleuren had ik niet verwacht. Ze zijn echt niet met favoriete kleuren.

Kristel heeft oog voor detail, een goed inlevingsvermogen en ook veel geduld. Hierdoor lukte het haar, in mijn geval, bijna in één keer het juiste logo en branding af te leveren. Ze blijft beschikbaar als je later nog vragen hebt, of zelf even niet goed weet hoe je iets precies moet aanpassen aan de templates.

Wat ook zeker belangrijk is, is dat Kristel goed weet de balans aan te brengen tussen werk en gewoon ‘kletstijd’. Het is zeker fijn dat Kristel wat meer over je weet van je privé-leven, zodat ze dit ook kan verweven in het logo en de branding. Alleen soms hadden wij het nét iets te gezellig .

Samenvattend: hele fijne dame om mee samen te werken, goede prijs-kwaliteit verhouding van de pakketten die ze aanbiedt. En je verdient dit zo terug doordat je website of Social Media een krachtige en professionele uitstraling hebben die volledig aansluit bij jou als persoon.

Lobke Bijman

Webinar en Presentatie trainer 

 

 

Lobke Bijman- Branding

Kristel heeft mijn branding gedaan en ik ben er enorm blij mee! Het proces bestond uit een eerste gesprek en het doen van een test waarna ze tot mijn Personal Powerkleuren komt. Tussendoor gaf ze me een update waar ik enorm enthousiast van werd, het zag er al vele malen beter uit dan ik had kunnen verwachten. Ze luistert goed, is enthousiast over haar werk en neemt echt mee wat je graag terug wil laten komen. In het derde gesprek presenteerde ze al haar templates, die ik zo kan gebruiken. Maar nu met name flexibel gebruik om aanpassen naar het doeleinde waarvoor ik het wil inzetten. Op mijn sociale media ben ik haar branding direct gaan implementeren, en nu straal ik professionaliteit uit! Dankjewel Kristel voor de fijne samenwerking!

yoga beach

Yoga at the beach

Yoga Beach

yoga beach

Smoothie Company

branding portfolio
branding portfolio 2

Nagelstyliste

Nagelstyliste

branding portfolio 2

Mind Body Soul massagesalon

branding portfolio 3

Brandingfeather Copyright 2024
Kristel Verduin
KvK: 80908691
Website made by: JouwBusinessOnline.com