Discover your color 

 

Als Color Your Life coach help ik jou met het vinden van jouw grootste kracht. Op welke manier jij de dingen moeiteloos doet. Rijmt het nog niet helemaal? Moeten er nog wat puzzelstukjes op zijn plaats vallen?

Ik maak hierbij gebruik van de persoonlijke kracht methodiek. Dit bestaat uit een persoonlijkheids/ imago test die meet hoe jij de dingen doet die jouw het gemakkelijkste af gaan. Gebaseerd op de vier elementen vuur, water, aarde en lucht in combinatie met de psychologie én filosofie van kleur komt hier jouw krachtkleur uit en jouw complete blauwdruk in kleur. 

Het zit allemaal in je maar het mag nog naar de oppervlakte komen. 
Laat de kleuren je hierbij helpen.

Waarom ik Color Your Life coach ben?

Als creatieveling heb ik altijd al van kleur gehouden. Een leven zonder kleur kan ik me niet voorstellen.

Als ‘lila’ houd ik er van om mensen te inspireren. Ik wil en gun het iedereen om in zijn grootste kracht te staan.
Wil jij weten hoe je kleuren in kan zetten zodat ze voor je gaan werken?
Jij bent ten slotte je eigen brand. Weet jij wie je bent, wat jouw krachten zijn? En durf je dat ook naar buiten uit te dragen?

De persoonlijke kracht methodiek maakt jouw grootste kracht zichtbaar. Hoe? Dat gaat door middel van de persoonlijke kracht test. Deze test meet de hele mens, werk, privé- ratio en gevoel.
Gebaseerd op de vier elementen water, vuur, aarde en lucht samen met de psychologie van kleur.
Gebruik de kracht van kleur om het onbewuste bewust te maken en verandering in gang te zetten.

Er is onderzoek gedaan naar het effect van het dragen van je krachtkleur. Dat onderzoek heeft bevestigd dat zelfs als je niet weet wat je krachtkleur is, er een positief effect is op gedrag en gevoel. Je hebt meer zelfvertrouwen, je weet beter samen te werken en weet meer risico’s te nemen. Dat is aangetoond terwijl mensen niet wisten wat hun krachtkleur was. Als je ook nog weet wat je krachtkleur is en die ook nog heel bewust inzet, is het effect nóg groter.
Zo kan je je non-verbale communicatie kleurrijk inzetten.

Dit is mijn elementenvlieger

elementsvlieger

Zoals je ziet ben ik behoorlijk veel ‘lucht’. Mijn gedachten fladderen dan ook zonder moeite van het ene onderwerp naar het andere. Hierdoor kan ik dus lekker wegdromen. En bij een heel ander onderwerp uit komen dan waar mijn gedachten in eerste instantie heen gingen.

Wat lucht inhoud is dat ik ervan hou om dingen op een inspirerende manier doen.
Hoewel ik dus redelijk veel ‘lucht’ ben voel ik echt wel dat vuur en water in me, degene die me een beetje kennen kunnen dat beamen 😊. Als balans op mijn lucht is er aarde nodig en die is ook zeker aanwezig.

 

” Zo mooi dit.. “

Ik had een gesprek met mijn vriendinnetje die ook de test heeft gedaan. Ze was aan het vertellen en ik hoorde gewoon haar kleuren:

Ze vertelde/ we hadden een gesprek over bewustzijnsontwikkeling en zielsmissie en dit is wat ze onder andere vertelde:
‘Ik wil positiviteit, liefde, licht verspreiden’ > crème.
‘Wat ik heel fijn vind is mijn kennis delen met mensen’ > okergeel.

Later waar ze een reactie gaf op mijn situatie: ‘Oke Ik zit op mijn coaching stoel hahaha’ > wit

Wit = de opgeruimde coach
Okergeel is de invloedrijke wijze
Crème = de zonnige adviseur
Daarbij zijn wit en crème allebei luchtkleuren waarbij lucht de voorkeur geeft aan inspireren en oa staat voor verbinding, zonnig, positief.

 

zo mooi dit

Discover your power


Ontdek wat jouw grootste kracht is, op welke manier jij de dingen doet en je moeiteloos af gaan.

De persoonlijke kracht methodiek werkt met verschillende rapporten.
Afhankelijk van hoe uitgebreid je zelf wil zijn er verschillende mogelijkheden.

Zo is er de keuze uit:

Het Powertype rapport bestaande uit het verlangen samen met het powertype.
Wat is je verlangen en welke kleuren horen daar bij? En wat is jouw grootste kracht? Welke balanskleur hoort daar bij?
Zoals er met alles in het leven er een balans nodig is, is dat hier net zo.

                                    – Het Persoonlijke Kracht rapport bestaande uit het verlangen, het powertype, de blauwdruk en de impact.
Het complete rapport, vierdelig. Je bent niet 1 kleur, in dit rapport krijg je jouw grootste kracht samen met
de andere drie kleuren van jouw blauwdruk.
Ook krijg je jouw top tien kleuren en natuurlijk ook je balanskleur.

Na dit traject weet jij:

⇒ Wat jouw grootste kracht is

⇒ Welke kleur daar bij hoort

⇒ Op welke manier jij deze in kan zetten

⇒ Wat jouw key tot succes is

⇒ Jouw aandachtspunten

Benieuwd naar wat jouw grootste kracht is en welke kleuren daarbij horen?

Investering  voor het complete rapport is 197 euro.

Eerst benieuwd naar wat jouw grootste verlangen is? Dit is los te boeken voor 47 euro.

Personal Color schilderij

Als extraatje om jouw kleuren toe te voegen in bv je kantoor, woonkamer of welke ruimte dan ook, maak ik Personal Color Schilderijen. Gemaakt op basis van jouw Powerkleuren.

De standaard maat die ik hiervoor gebruik is 60 x 80 op een houten frame.
Andere maten in overleg.

 

personal power schilderij

Reviews

 

Wat een ontzettend inspirerend en boeiend traject. De rapporten zijn zo uitgebreid, je krijgt zoveel informatie en de resultaten worden zo helder en duidelijk omschreven. Het heeft mij zoveel geholpen om te weten wat mijn blauwdruk aan kleuren is, omdat ik nu heel gericht met kleuren kan gaan werken en die kracht in kan zetten. Dit traject heeft zoveel bijgedragen aan het opzetten van mijn website, in mij stijl, met mijn kleuren. Ik ben ook zo ontzettend blij dat de kleuren zo resoneren met mij. Ik zie echt in hoe kleuren kunnen bepalen hoe krachtig je overkomt en wat je uitstraalt aan de wereld en hoe je jezelf er in voelt. En de inzichten die ik verkregen heb uit de sessies, waren zo helpend en hebben zoveel bijgedragen aan mijn bewustwording. Ik ben je echt ontzettend dankbaar Kristel. Je bent een fantastische vrouw, heel fijn en leuk in omgang. Ik voelde me direct op mijn gemak. Kristel is heel kundig en weet echt wat ze doet! Dankjewel!

Tessy van de Linde

 

Voordat Kristel aan de slag ging met mijn logo en branding, liet ze me eerst een kleurentest maken en op basis daarvan liet ze zien welke kleuren mijn krachtkleuren zijn en welke kleuren staan voor mijn verlangen. Het waren zo’n 40 vragen, die je beantwoordt door middel van een kleur aan te klikken. Het resultaat was verbluffend, zo to-the-point.

Mijn krachtkleuren had ik niet verwacht, ze zijn echt niet mijn favoriete kleuren! Maar nadat Kristel en ik de uitleg van de rapportage hadden doorgenomen, klopten de kleuren wél helemaal! De kleuren van verlangen waren voor mij wel herkenbaar. De rapportage is erg uitgebreid, het geeft zoveel inzichten, ik heb er ook op persoonlijk vlak heel veel aan gehad. Mocht je alleen meer inzichten willen over jezelf, zonder dat je een logo wil, dan is deze kleurentest zeker een aanrader.

 Grappig detail: nu ik weet wat mijn krachtkleuren zijn, let ik daar extra op. Als ik mezelf krachtig en sterk wil voelen op een belangrijk event of gewoon een date, dan probeer ik altijd minstens twee krachtkleuren te dragen. En ik heb gemerkt: het werkt!

 Ook de kleuren van mijn verlangen, zijn kleuren die ik regelmatig draag. Ik combineer ze graag met mijn krachtkleuren. Ik voel dat ik dan meer zelfvertrouwen krijg om mijn verlangen steeds meer werkelijkheid te laten worden.

Annet Gosens

Persoonlijke Kracht

Brandingfeather Copyright 2023
Kristel Verduin
KvK: 80908691
Website made by: JouwBusinessOnline.com